Produkt Cena
Brak produktów
Odmiana o gładkich, intensywnie zielonych, bogatych w witaminy i sole mineralne liściach i silnym aromacie.
To wspaniała propozycja dla miłośników marchwi, ponieważ można ją spożywać zarówno na surowo jak i ugotowaną, jako dodatek do wielu potraw lub jako składnik ciast i deserów.
Cukinia Astra Polka ma kształt krzaka. Zajmuje mało miejsca (jak na cukinię). Przeciętnie na jedną roślinę trzeba przeznaczyć 1 metr kwadratowy powierzchni. Ma kwiaty męskie i żeńskie. Wszystkie kwiaty są żółte.
Cenna roślina oleista, uprawiana dla świeżego ziarna.
Odmiana wczesna o delikatnych, drobnych, żywo zielonych liściach, bardzo aromatycznych.
Sałatę masłową Królowa Majowych trudno znaleźć w sklepach – jest to odmiana wybitnie amatorska, która wspaniale nadaje się do przydomowych ogródków.
Odmiana o bardzo dużym plonie zielonej masy, z przeznaczeniem do zbioru na zielono i do kwaszenia.
Tworzy średniej grubości, intensywnie zielony szczypior o wysokiej zawartości witaminy C.
Odmiana późna, plenna, do bezpośredniego spożycia i przetwórstwa. Dobrze się przechowuje. Korzeń ciemnopomarańczowy, bardzo smaczny, znakomity na soki.
Pietruszka korzeniowa OŁOMUŃCKA, nasiona firmy Polan, opakowanie 5 gramów.
Odmiana średnio wczesna, bardzo plenna.
Wczesna odmiana polowa, świetna do pędzenia. Okres wegetacji do pierwszego zbioru wynosi ok. 120 dni. Liście o nieco ostrym smaku. Dobrze zimuje.
Roślina jednoroczna z tej samej grupy, co jarmuż, brokuły, brukselka. Ceniona za jadalne liście. Źródło wapnia, magnezu, żelaza, witaminy A, B (grupa), C, K i karotenoidów.
Odmiana wczesna, o dobrej zdolności do zawiązywania zgrubień.
Roślina wieloletnia, mrozoodporna, pozostająca na jednym miejscu przez 3 – 4 lata. Odmiana o białych zgrubieniach, przechodzących w zielony, soczysty i delikatny szczypior o dość łagodnym smaku.
Ogórek Krak F1 to gruntowa, idealna do konserwowania odmiana o średnio-wczesnym terminie plonowania. Jej wyjątkowo wysoka plenność przekłada się na popularność w uprawie towarowej.
Odmiana do wczesnej uprawy w gruncie i pod osłonami, o soczystym, kruchym miąższu.
Średniowczesna odmiana cebuli o czerwonobrązowej łusce i smacznym, łagodnym miąższu. Nadaje się również do przechowywania.