Produkt Cena
Brak produktów
Najlepszy smak ma rzeżucha pędzona. Nieskomplikowana uprawa pozwala na produkcję tego warzywa przez cały rok zarówno w ogrodzie, pod osłonami czy też na kuchennym parapecie.
Odmiana średnio wczesna, plenna.
Mieszanka kilku odmian sałat o zróżnicowanym pokroju, barwie oraz kształtach.
Udaje się na każdej glebie i w każdym środowisku, ale najlepiej rośnie na glebie dostatecznie wilgotnej i zasobnej w azot.
Doskonała odmiana karłowa, zielona, średniopóźna. Smaczna, bez łyka.
Odmiana o wysokiej zawartości olejków eterycznych, dająca wysoki plon zielonej masy.
Rewelacyjna, średnio wczesna odmiana o długich, płaskich, szerokich, bezwłóknistych strąkach barwy żółtej.
Odmiana karłowa, średnio wczesna (ok. 76 dni od siewu do zbioru).
Odmiana wczesna, bardzo plenna o krzaczastym pokroju. Owoce intensywnie zielone, błyszczące z kremowymi centkami.
Udaje się na każdej glebie i w każdym środowisku.
Pomidory bardzo smaczne, bardzo smaczne, dobrze się przechowują, nie pękają.
Jest bogata w witaminę C, B1 i B2 oraz sole wapnia, fosforu i żelaza. Zawarte w niej substancje biologicznie czynne wspomagają odchudzanie, dlatego rzodkiewka jest ważnym elementem diet wyszczuplających.
Typ Bawole Serce. Niezwykle atrakcyjna, amatorska odmiana o bardzo dużych owocach (200-600g), kształtu sercowatego.
Odmiana plenna o owocach jadalnych i masie ok. 20 kg, lekko spłaszczonych, barwy żółtopomarańczowej.
Wysiew nasion w początku i do połowy kwietnia na rozsadniku. Wysadzanie w pola od połowy maja do połowy czerwca w rozstawie 50-60×60-70 cm.
Kalafior wymaga podłoża bardzo dobrej jakości, bogatego w składniki mineralne i zdolnego do zatrzymywania wody.
iście słodkawe w smaku i bogate w witaminy oraz sole mineralne.